Η εταιρεία DECOSTA παράγει μια μεγάλη ποικιλία από καμπυλωτά κρύσταλλα και γυαλιά fusing για διαφορετικές χρήσεις. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και με συνεχή έρευνα στον χώρο της θερμικής επεξεργασίας των υαλοπινάκων είμαστε σε θέση να προσφέρουμε καμπυλωτά κρύσταλλα και γυαλια fusing σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, αναλόγως των απαιτήσεων του εκάστοτε πελάτη.

Φωτιστικά, έπιπλα και αρχιτεκτονικές εφαρμογές είναι μερικοί μόνο από τους τομείς που μπορούν να έχουν εφαρμογή τα προϊόντα μας.

Eδώ και 20 χρόνια η εταιρεία Decosta παράγει υψηλής ποιότητας γυάλινα προϊόντα για τον κλάδο των φωτιστικών. Mε διαρκείς ανανεώσεις και εφαρμογές νέων τεχνολογιών προσπαθούμε πάντοτε να βρισκόμαστε μπροστά στις νέες τάσεις που επικρατούν στην αγορά. Σε στενή συνεργασία με έμπειρους σχεδιαστές παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Εφαρμόζουμε διαρκώς πρωτότυπες ιδέες ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην έννοια του φωτισμού. Τα οράματα σας για νέα κρύσταλλα που να προσαρμόζονται ιδανικά στις κατασκευές σας είναι για εμάς πρόκληση να τα πραγματοποιήσουμε. Πρωτοτυπία, συνέπεια και ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές είναι πλέον παράδοση για εμάς.

 
 
 
  ΝΕΑ

 
 
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis